Manousos City Hotel Rhodos (Hotellklass: 3 stjärnor)

Hotell Manousos i Rhodos stad är ett härligt All Inclusive-hotell med det pulserande nöjeslivet runt hörnet. Hotellet är beläget på den välkända skandinaviska bargatan i Rhodos stad med närheten till allt som staden har att erbjuda. Den populära stranden Windy Beach ligger bara ett stenkast bort från hotellet.  Hotell Manousos är ett populärt ungdomshotell som erbjuder en svalkande pool med tillhörande solstolar, parasoller samt en inbjudande poolbar. 

På Hotell Manousos ingår alltid All Inclusive när du bokar resan genom Nordic Invasion. Hotellets generösa All Inclusive erbjuder någonting som faller alla i smaken. 

Hotellet Manousos erbjuder ljusa och enkla dubbelrum med plats för 2-3 personer. På samtliga rum finner man balkong, platt-tv, telefon och kylskåp. Badrum med dusch, wc och hårtork. Hotell Manousos erbjuder även kostnadsfri air condition och wifi utan extra kostnad.
Städning 7 ggr/vecka.

Hotellet är inte tillgänglighetsanpassat för funktionshindrade, och lämpar sig därför inte för dig som tex. sitter i rullstol. I Rhodos rekommenderar vi istället Four Season, Parthenon om du behöver ett tillgänglighetsanpassat boende.

Hotellinformation

Avstånd till strand 50 meter
Avstånd till bargata 0 meter
Balkong Ja
Air conditioning Ingår
Pool Ja
WiFi Ingår
Bar Ja
Restaurang Ja
Kassaskåp Avgift
Bemannad reception 24/7 Ja
Hiss Ja
TV Ja

Måltider

All Inclusive Ingår

  • Frukostbuffé (kl.07.00 - 10.00)
  • Lunchbuffé (kl.12.30 - 14.30)
  • Middagsbuffé med gratis vatten, vin & öl (kl.18.30 - 21.00)
  • Fri-bar på vin, vatten, öl, drinkar (lokala märken) (kl. 11.00 - 23.00)
  • Glass (kl. 10.00 - 23.00)
  • Snacks och tilltugg  (kl. 11.00 - 12.30)