MANOUSOS CITY HOTEL RHODOS

Fler bilder

Manousos City Hotel Rhodos (Hotellklass: 4 stjärnor)

Hotell Manousos i Rhodos stad är ett härligt ungdomshotell med det pulserande nöjeslivet runt hörnet. Hotellet är beläget på den välkända skandinaviska bargatan i Rhodos med närheten till allt som destinationen har att erbjuda. Den populära stranden Windy Beach ligger bara ett stenkast bort från hotellet.

Hotell Manousos har ett trevligt poolområde med en svalkande pool där man kan koppla av och njuta av det fantastiska väder som Rhodos har att erbjuda. På poolområdet finns det gott om solstolar och parasoller som kan nyttjas helt utan extra kostnad. I hotellets poolbar serveras uppfriskande drinkar och tilltugg till bra priser.

På Hotell Manousos ingår alltid frukost när du bokar resan genom Nordic Invasion. Hotellets generösa frukost-buffé erbjuder någonting som faller alla i smaken.

Hotell Manousos erbjuder ljusa och enkla dubbelrum med plats för 2-3 personer. På samtliga rum finner man balkong med tillhörande sittgrupp, platt-tv, telefon och kylskåp. Badrum med dusch, wc och hårtork. Hotell Manousos erbjuder även kostnadsfri AC och gratis WiFi.

Städning 7 ggr/vecka.

Hotellinformation

Avstånd till strand50 meter
Avstånd till bargata0 meter
Air conditioningIngår
PoolJa
WiFiIngår
BarJa
BalkongJa
RestaurangJa
KassaskåpAvgift

Måltider

Frukost 395:-

  • Frukostbuffé serveras varje dag mellan kl.07.00 – 10.00.

Vart vill du resa?

Avreseort
Resemål
Datum
Resenärer