Hotell Carina Rhodos (Hotellklass: 2 stjärnor)

Varmt välkomna till livliga Hotell Carina i Rhodos! Detta familjära hotell passar dig som värderar ett enastående läge framför exklusiva faciliteter. På detta enkla hotell bor du i hjärtat av Rhodos stad, bara ett stenkast från den livliga bargatan, härliga Ellistranden samt staden med dess fantastiska shoppingutbud. På hotellet erbjuds biljard och massagestol för den som önskar att aktivera sig eller önskar att unna sig en stunds avkoppling. Hotell Carina har under sommarhalvåret vuxit fram till ett populärt ungdomshotell mycket tack vare dess fantastiska läge men också den härliga och tillmötesgående hotellpersonelen. 

Rummen på Hotell Carina i Rhodos är avsedda för 2 personer med möjlighet till extrasäng i vissa. Rummen är ljusa och fräsha med goda förvaringsmöjligheter. Alla rummen på hotellet har badrum med WC samt dusch/badkar. Övriga faciliteter på rummet är kylskåp,telefon, luftkonditionering och balkong med tillhörande sittgrupp. Städning ker 6 ggr/vecka.

Samtliga boende på Hotell Carina som reser med Nordic Invasion har fri tillgång till poolen på Hotell Europa (ca: 300 meter bort). 

Hotellinformation

Avstånd till strand 200 meter
Avstånd till bargata 200 meter
Balkong Ja
Air conditioning Mot avgift
WiFi Ingår
Bar Ja
Restaurang Ja
Kassaskåp Mot avgift
Bemannad reception 24/7 Ja
Hiss Ja