Hotell Efi Ayia Napa (Hotellklass: 3 stjärnor)

Video >

Varmt välkomna till Nordic Invasions officiella ungdomshotell i Ayia Napa - Hotell Efi. I området kring detta nyrenoverade centrala hotell hittar du den livliga bargatan, inbjudande restauranger och den enastående Limanaki-stranden. På Hotell Efi erbjuds en festlig och livlig atmosfär i ett centralt läge. Här samlas varje sommar tusentals ungdomar från framförallt Sverige och Norge för att njuta av sol, bad och fest. 

Hotell Efi stoltserar med ett härligt och inbjudande poolområde med en solterrass och parasoller. På området finner du även en tillhörande poolbar som erbjuder drinkar och enklare måltider till bra priser. För dig som valt All Inclusive kan du lämna plånboken på hotellrummet och njuta av drinkar och förfriskningar. På hotellområdet finns det även biljardbord och diverse TV-spel. Hotellet erbjuder en pool/snackbar som är öppen 24 timmar om dygnet. 

Rummen på hotellet är avsedda för 2-5 personer. Gemensamt för samtliga rum som Nordic Invasion erbjuder är att de är nyrenoverade, rymliga och trevligt inredda. Delar av hotellet är helt nyrenoverat och Nordic Invasion erbjuder endast rum i den nyrenoverade delen. Samtliga rum är utrustade med enklare kök, fräsch toalett med WC, dusch samt en härligt möblerad balkong/terrass.

Hotell Efi erbjuder en uppskattad All inclusive som serveras i À la carte-form där det erbjuds någonting som faller alla i smaken!

Hotellinformation

Avstånd till strand 1000 m
Avstånd till bargata 300 m
Balkong Ja
Air conditioning Avgift
Pool Ja
WiFi Ja
Bar Ja
Restaurang Ja
Kassaskåp Avgift
Bemannad reception 24/7 Ja
TV Ja

Måltider

Frukost 395:-

  • Frukost serveras mellan kl. 08.00-10.30 alla dagar.

All inclusive 1895:-

(Serveras som À la carte)

  • Frukost (kl. 08.00 – 10.00) 
  • Lunch (kl. 12.00 – 14.00) 
  • Middag (kl. 17.00 – 19.00) 
  • Fri bar mellan 10:00-21:00 alla dagar. (Vin, vatten, öl, drinkar) Lokal alkohol.