Hotell Barbara Ayia Napa (Hotellklass: 2 stjärnor)

All Inclusive-hotell Barbara är ett trevligt och enkelt hotell som ligger på höjden i den övre delen av Ayia Napa. Det livliga barområdet ligger endast en kortare promenad bort. Hotell Barbara är ett prisvärt budgethotell med ett gemytligt poolområde med poolbar och restaurang som är öppen från morgon till kväll. Detta budget-alternativ passar utmärkt för dig vill lära känna nya människor och reser utan krav på högre standard. Hotellets receptionen har öppet dygnet runt. På hotellområdet finner du även biljardbord och diverse spel. Hotellet har en regel som säger att det skall vara tyst efter klockan 23 av hänsyn till övriga lägenhetsgäster.

På Hotell Barbara finns All Inclusive som tillval vilket betyder att mat och dryck är inkluderat under hela vistelsen. 

Lägenheterna är på ungdomshotell Barbara är enkelt inredda med plats för 2-4 personer. Samtliga lägenheter på Hotell Barbara är utrustade bad/dusch, WC, kokvrå, kylskåp, telefon samt balkong eller markbalkong. Alla gäster erbjuds fri Wifi. AC finns tillgängligt i vissa rum mot en avgift.

 

Hotellinformation

Avstånd till strand 1400 meter
Avstånd till bargata 200 meter
Balkong Ja
Air conditioning Avgift (Ej tillgängligt i alla rum)
Pool Ja
WiFi Ingår
Bar Ja
Restaurang Ja
Kassaskåp Avgift
Bemannad reception 24/7 Ja
TV Ja
Handikappanpassat Nej

Måltider

All Inclusive 2195:-

  • Frukost
  • Lunch
  • Middag 
  • Fri bar med vin, vatten, öl, drinkar och läsk 


    Observera
    All Inclusive-innehållet och tider kan komma att ändras under säsongen, exempelvis i början och i slutet av säsongen eller om gästantalet är lågt. Tider för All Inclusive meddelas på plats.