Resa Rhodos

Bilder

Vart vill du resa?

Avreseort
Resemål
Datum
Resenärer

Följ med på en oförglömlig resa till Greklands populäraste party-ö, Rhodos.
Denna magnifika ö är återigen bland de mest bokade resemålen bland skandinaviska ungdomar. Följ med oss till Rhodos där vi tillsammans med våra samarbetspartners kommer att bjuda på en resa ni sent ska glömma.

Ungdomsresor med grymt nattliv

En kombination av ett magiskt nattliv och fina stränder gör Rhodos till ett utmärkt val för party- eller studentresa 2023. Antalet ungdomsresor och studentresor till Rhodos har ökat markant de senaste åren tack vare dess omtalade festliv som alltid levererar. På den kompakta men mäktiga bargatan ligger barerna vägg i vägg med varandra. Det hela skapar en atmosfär som inte går att beskriva med ord, utan bara måste upplevas!

En resa till Rhodos har mycket att erbjuda. Från sina vackra stenstränder till den äldre delen av staden. Med samma garanti på festlivet så har miljön lika mycket att erbjuda. Besök de vackra bergen för att få överblick över hela staden eller hyr mopeder och utforska andra delar av ön. Att resa till Rhodos ger dig enorma valmöjligheter där den ena dagen aldrig är den andra lik.

Med Nordic Invasions ungdomsresor till Rhodos får du följa med på en rad olika event och aktiviteter på plats, allt för att bidra till den mest ultimata ungdomsresan. En resa med Nordic Invasion till Rhodos bor du i centrala Rhodos stad samtidigt som att stranden enbart ligger ett stenkast bort. Denna behagliga närhet är något som ofta uppskattas på semestern.

Billiga resor Rhodos
Att hitta billiga resor till Rhodos behöver inte vara svårt. Nordic Invasion har alltid billiga resor att erbjuda. Resor i maj och början av juni månad har generellt bättre priser än juli och augusti. Prisnivån för mat och dryck i Rhodos stad är lägre än i Sverige. Nordic Invasions VIP-band gör det betydligt billigare att leva på plats med rabatterade priser på barer och restauranger.

Rhodos 2023 kommer att vara hetare än någonsin. Följ med oss på en ungdomsresa till Rhodos och skapa historia.
Läs mer om Rhodos HÄR

Hotell

Hotell Castellum Suites Rhodos
Hotell Castellum Suites Rhodos
Varmt välkomna till ett av Rhodos exklusivaste Ungdomshotell - Castellum Suites! Detta nyrenoverade hotell kombinerar en enastående känsla av lyx med fantastiskt läge i hjärtat av Rhodos gamla stad. H...
Hotell Europa Rhodos
Hotell Europa Rhodos
Nordic Invasion presenterar stolt Hotell Europa. Detta utmärkt belägna hotell ligger ett stenkast från både strand och bargata. På promenadavstånd från hotellet har du dessutom kasinot, Mandrakihamnen...
Hotell Parthenon Rhodos
Hotell Parthenon Rhodos
Varmt välkomna till Hotell Parthenon i hjärtat av Rhodos stad. Detta centralt belägna hotell erbjuder allt man kan önska sig av ett klassiskt ungdomshotell. Hotellet ligger endast 2 minuters promenad från Windy Beach och Rhodos omtalade bargata Orfanidou.
Manousos City Hotel Rhodos
Manousos City Hotel Rhodos
Hotell Manousos i Rhodos stad är ett härligt ungdomshotell med det pulserande nöjeslivet runt hörnet. Hotellet är beläget på den välkända skandinaviska bargatan i Rhodos med närheten till allt som destinationen har att erbjuda.
Hotell Alexia Rhodos
Hotell Alexia Rhodos
Varmt välkommen till Hotell Alexia, ett högklassigt hotell med perfekt läge i Rhodos stad. På fantastiska Hotell Alexia har du ett stenkast till Rhodos omtalade nöjesliv och den fantastiska stranden W...
Hotell Semiramis Rhodos
Hotell Semiramis Rhodos
Varmt välkomna till omtyckta Hotell Semiramis i Rhodos stad! På Hotell Semiramis i Rhodos bor du i ett enastående läge med stränder, restauranger och uteliv precis runt hörnet.