EVENTS RHODOS

Läs mer om våra populära aktiviteter och events på Rhodos. Dagtid arrangeras allt från beachvolleybollturneringar till besök på vattenland. Kvällstid arrangeras bland annat Nordic Invasions klassiska barrundor och härliga temakvällar på våra stammisklubbar.

Barrunda

Ett populärt evenemang som arrangeras 1-2 gånger i veckan, där det erbjudes specialkpriser, tävlingar och en mängd olika aktiviteter på varje bar. (Gratis för alla som reser med Nordic Invasion)

Partybåt

Fantastisk upplevelse ute på havet med DJ och dansgolv i 2,5 timme. Partybåten brukar ses som den mest uppskattade aktiviteten. (Rabatt med Nordic Invasion VIP-band)

Poolparty

Alla samlas en eftermiddag för att umgås med sol, bad och fest. Poolpartyt är ett av Nordic Invasions mest uppskattade evenemang.

Strandaktiviteter

På dagen ges möjligheten att delta på olika strandsaktiviteter som strandvolleyboll och strandfotball. Diverse turneringer där det vinnande laget belönas med fina priser. (Gratis för alle som reser med Nordic Invasion)

Temakvällar

Event med ett genomgående tema och utklädnader. Sker en gång varje vecka och kan vara allt från White Sensation till krigstema. (Gratis med Nordic Invasion VIP-band)