EVENTS RHODOS

Läs mer om våra populäraste aktiviteter i Rhodos. Vi arrangerar allt från partybåt och poolparty på dagarna och på kvällstid erbjuder vi våra klassiska barrundor och temakvällar.

Barrunda

Ett populärt event som erbjuds en gång per vecka där det bjuds specialpriser, spex och sköna aktiviteter på varje bar. (Ingår i lilla och stora paketet)

Strandaktiviteter/Beachvolleybollturneringar

På dagarna ges möjlighet att delta på olika strandaktiviteter som beachvolleyboll och beachfotboll. Härliga turneringar anordnas  där det vinnande laget belönas med sköna priser. (Gratis för alla som reser med Nordic Invasion)

Temakvällar

Event med ett genomgående tema och utklädnad. Sker en gång per vecka och kan vara allt ifrån white sensation till krigstema. (Ingår i lilla och stora paketet)


VIP-band

Det är något helt unikt och exklusivt utformat för resenärer från Nordic Invasion. Genom förhandlingar med lokala affärsverksamheter, restauranger, barer och nattklubbar har vi lyckats få in massor med extra värde till ett lågt pris. I VIP-bandet ingår det bland annat fri entré samt rabatterade barpriser på de flesta barer och nattklubbar vi besöker! Med bandet får man även rabatterade events på plats så som partybåt och barrundor! VIP-bandet är inte bara något som gör din resa roligare utan även billigare!

Med VIP-bandet i Rhodos får du:

  • Fri entré på Grabbarna Grus  
  • 30-60% i baren på Tre Kronor bar, Dream Bar, Grabbarna grus, White Room Club med mera 
  • Rabatt på flertalet restauranger   
  • 10 - 40 % Rabatt på event och eventpaket
  • Event exklusivt för Nordic Invasion VIP-gäster


VIP-bandet ger en i genomsnitt 1500 SEK billigare resa väl på plats

Klicka här för att läsa mer om Rhodos