Hotell Magaluf Playa (Hotellklass: 2 stjärnor)

Magaluf Playa är ett enkelt lägenhetshotell i centrala Magaluf. På Hotell Magaluf Playa bor du mitt i händelsernas centrum. Vägg i vägg med hotellet ligger den världskända nattklubben BCM Planet Dance och en kort promenad bort ligger den fantastiska Magaluf-stranden. Från Magaluf Playa har har du också nära till shopping, restauranger och nöjen i solsäkra Magaluf. Detta är ett hotell för resenärer som värdesätter ett strålande läge och en avslappnad atmosfär.

På Hotell Magaluf Playa finns det en inbjudande solterrass med pool. Runt det livliga poolområdet spelas det stämningshöjande musik från morgon till kväll. Poolbaren har öppet dagtid och serverar lättare snacks och dryck till förmånliga priser. 

Lägenheterna på Hotell Magaluf Playa är enkla och rymliga. Lägenheter är för mellan 2-6 personer. Kombinerat vardagsrum/kök. Lägenheterna är utrustade med bad/dusch och wc, tv och centralstyrd AC, säkerhetsbox, pentry med kylskåp, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Samtliga rum erbjuder en stor balkong med bord och stolar.

Hotellinformation

Avstånd till strand 100 meter
Avstånd till bargatan 50 meter
Balkong Ja
Air conditioning Ingår
Pool Ja
WiFi Kostnadsfritt
Bar Ja
Restaurang Ja
Kassaskåp Avgift
Bemannad reception 24/7 Ja
Hiss Ja
TV Ja

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellFrån pris
16 - 23 juni 2018Göteborg/LandvetterHotell Magaluf Playa6 145:-Boka