Skip to main content

Hotell Honolulu Magaluf

Fler bilder

Från:
5 995:-

Hotell Honolulu Magaluf (Hotellklass: 3+ stjärnor)

Hotell Honolulu är ett fint tre-stjärnigt hotell med fantastiskt läge. Honolulu ligger perfekt beläget uppe på en liten kulle i centrala Magaluf med närheten till allt. Hotellet ligger på den skandinaviska bargatan och bara ett stenkast bort från den välkända Magaluf-stranden.

Högst upp på detta 8-våningshotell hittar ni en fin takterrass som är tillgänglig för hotellets gäster där man kan avnjuta utsikten mot havet. Hotellet erbjuder även en rad aktiviteter, som bågskytte, biljard, pingis och vattenpolo. För den aktive erbjuder Hotell Honolulu ett nybyggt gym med fria vikter och konditionsmaskiner. Hotell Honolulu ligger precis bredvid Hotell Vistasol där Nordic Invasions resenärer oftast samlas inför event. Samtliga rum har stor balkong och är modernt och ljust inredda. Rummen på Honolulu är för 2-3 personer.

På Hotell Honolulu ingår frukost och middag hela veckan. Hotellet har två barer där dryck och snacks erbjuds under hela dagen. Det ingår utöver måltiderna också 3 drinkar per dag.

Det är fritt WiFi i allmänna utrymmen, gratis luftkonditionering samt hårfön i badrummet. Städning och byte av handdukar sker dagligen.

Hotellinformation

Avstånd till strand100m
Avstånd till bargata50m
Air conditioningIngår
PoolJa
WiFiAvgift
BarJa
BalkongJa
RestaurangJa
GymJa
KassaskåpAvgift

Måltider

Halvpension ingår

  • Frukostbuffé (kl.08.00 - 10.00)
  • Middag (kl.19:00 - 21:00)
  • 3 drinkar varje dag (öl, drinkar, vin, vatten eller läsk)
  • Klarna logo
  • Vi ställer resegaranti hos Kammarkollegiet
  • UC logo