Skip to main content

Hotell BH Mallorca Magaluf

Fler bilder

Från:
5 095:-

Hotell BH Mallorca Magaluf (Hotellklass: 4 stjärnor)

Välkommen till detta 4-stjärniga nöjeshotell, BH Mallorca. Det lyxigare ungdomshotellet!

För dig som vill bo på ett nöjeshotell som har allt är detta ett perfekt val. Här finns vattenland, poolpartys med DJ samt möjlighet att lägga till All inclusive. BH Mallorca har 3 poolområden där det största kallas Beach club. Vid Beach club- området finns bar med musik, DJ, solstolar och möjlighet till massage. Det andra och tredje poolområdet har ett läckert vattenland med adrenalinsskakande vattenrutschbanor och Aqualoop på hela 360-grader.

Bara en kort promenad från hotellet ligger Magalufstranden samt bargatan och dess pulserande nattliv. Hotellets faciliteter inkluderar fritt WiFi på hela området, spa, gym, samt flertalet restauranger och barer. Rummen för upp till 5 personer är stora, ljusa och modernt inredda. Samtliga rum har balkong samt gratis WiFi och AC. Kylskåp, kassaskåp och hårtork finns att nyttja.

All inclusive består av två restauranger som serverar flera måltider, snacks och dryck. Det är en varierande buffé med allt från pizza, pasta, hamburgare, baguetter och hälsosammare mat. Drycker som ingår är läsk, juice och vatten samt lokala vin, öl och spritsorter.

Vid önskemål om t.ex. gluten- eller nöt fri kost kan hotellet ordna det på förfrågan. Städning sker varje dag samt byten av lakan/ handdukar sker 3 gånger i veckan.

Observera att BH Mallorca har 17 årsgräns och en resenär i varje rum måste ha fyllt 18 år. Hotellet tillåter inte yngre resenärer att checka in.

Hotellinformation

Avstånd till strand400 m
Avstånd till bargata450 m
Air conditioningIngår
PoolJa
WiFiIngår
BarJa
BalkongJa
GymJa
RestaurangJa
KassaskåpAvgift
All InclusiveTillval

Måltider

All Inclusive 1395:-

  • Frukostbuffé (kl.09.00 - 11.00)
  • Förmiddagssnacks (kl.11:00 - 13:00)
  • Lunchbuffé (kl.13.00 - 15.00)
  • Eftermiddagssnacks (kl.15:00 - 19:00)
  • Middagsbuffé (kl.19.00 - 21.00)
  • 6 alkoholhaltiga drycker som öl, vin och drinkar ingår per dag. Fri tillgång på läsk och vatten.

Observera att tiderna är preliminära och kan komma att ändras. 

  • Klarna logo
  • Vi ställer resegaranti hos Kammarkollegiet
  • UC logo