EVENTS MAGALUF

Läs mer om våra populäraste aktiviteter i Magaluf. Vi arrangerar allt från partybåten och poolparty på dagarna och på kvällstid erbjuder vi våra klassiska barrundor och temakvällar.

Partybåt

Nordic Invasions partybåt i Magaluf är ett måste under resan. Vi beger oss ut på havet en eftermiddag för sol, bad, tävlingar och massa fest. På båten serveras det öl och sangria i mängder.  Partybåten ses allt som oftast som veckans höjdpunkt.  Innan vi beger oss ut samlas alla för förfest med pangpriser i baren där det också kommer bjudas på shots och överraskningar. (Ingår i Stora paketet) 

Barrunda

Barrundan är ett legendariskt event som alltid hör till favoriten hos både gäster och guider. Man går i ett stort gäng från bar till bar och avslutar sedan på Magalufs största skandinaviska nattklubb. Hela 5 barer skall klaras av innan man avslutar med dunder och brak på Tivoli Nightclub. Det kommer att bjudas på shots och överraskningar på varje bar. (Ingår i lilla och stora paketet)

Poolparty

Alla samlas en eftermiddag på Nordic Invasions huvudhotell Vistasol för att umgås genom sol bad och festande. (Gratis för alla som reser med Nordic Invasion)

Strandaktiviteter/beachvolleybollturnering

På dagarna under din Studentresa ges möjlighet att delta på olika strandaktiviteter där beachvolleyboll är den vanligaste. Beachvolleybollen är en  eftermiddagsturnering med 4-5 personer per lag där det vinnande laget belönas med sköna priser. (Gratis för alla som reser med Nordic Invasion)

Temakvällar

Nordic Invasions temakvällar kan vara alltifrån Army-Night och Cirkus-tema till Skräck- och Djurtema. Alla förväntas att gå all in och självklart kommer även personal att göra det. Givetvis utdelas pris till bästa utklädnad. (Ingår i lilla och stora paketet)

Skumparty

Nordic Invasions skumparty i Magaluf är någonting utöver det vanliga. Tusentals liter med skum, fri bar och skön musik gör att skumpartyt hör till ett utav veckans absolut populäraste event. (Ingår i stora paketet)

Introduktion barskola

Vi gör ett gemensamt besök på en utav nattklubbarna och får en inblick i hur livet som bartender kan se ut. Lär er lite sköna partytrix, jonglera med flaskor och blanda lite sköna drinkar är vad som står på schemat. Självklart får ni dricka upp er egenblandade drink efteråt.(Ingår i lilla och stora paketet)


TexMex-kväll

Det dukas upp långbord och serveras en välsmakande TexMex-buffé vid poolen på Hotell Vistasol där även dryck ingår. Kvällen fortsätter sedan med lekar som beer-pong och limbo där fina priser ligger i potten. Eventet avslutas sedan med en gemensam utgång på Magalufs gator. Fantastisk mat, svalkande drinkar, lekar och utgång, kan det bli mycket bättre än så? (Ingår i stora paketet) 

VIP-band

Det är något helt unikt och exklusivt utformat för resenärer från Nordic Invasion. Genom förhandlingar med lokala affärsverksamheter, restauranger, barer och nattklubbar har vi lyckats få in massor med extra värde till ett lågt pris. I VIP-bandet ingår det bland annat fri entré samt rabatterade barpriser på de flesta barer och nattklubbar vi besöker! Med bandet får man även rabatterade events på plats så som partybåt och barrundor! VIP-bandet är inte bara något som gör din resa roligare utan även billigare!

Med VIP-bandet i Magaluf får du:

  • Fri entré på Tivoli Nightclub och Nord Nightclub 
  • 30-70% i baren på Chill Out bar, Grabbarna grus Orginal, Den Glade Viking, Det glade hörnet, The Rock Bar, Tivoli Nightclub och Nord Nightclub
  • Rabatt på restauranger så som La Bodega, The Rock och Casablanca.  
  • 10 - 40 % Rabatt på event och eventpaket
  • Event exklusivt för Nordic Invasion VIP-gäster

VIP-bandet ger en i genomsnitt 1500 SEK billigare resa väl på plats

Klicka här för att läsa mer om Magaluf