Resa Ayia Napa

Bilder

Vart vill du resa?

Avreseort
Resemål
Datum
Resenärer

Ayia Napa är en solsäker pärla vid Medelhavet som är känd för sitt nattliv och vackra paradisstränder. En resa till Ayia Napa är en garanti för sol, bad, fest och helt underbara unika miljöer som bara ön Cypern kan erbjuda. Dessa kombinationer gör Ayia Napa till ett utmärkt val av er ungdomsresa eller studentresa 2023.

Redan i maj månad så är resor till Ayia Napa solsäkra och med en medeltemperatur på 26 grader. Studentresa till Ayia Napa i maj månad har därför blivit ett populärt val för många ungdomar. Cypern och Ayia Napa kan stoltsera med Europas renaste badvatten och Nissi Beach som har blivit framröstad till Europas bästa badstrand. Vid en ungdomsresa till Ayia Napa rekommenderar Nordic Invasion att resa mellan maj till augusti då säsongen är som bäst.

Charter på en unik nivå – Ayia Napa

Ayia Napa är ingen vanlig charterort, charter till Ayia Napa är så mycket mer än bara sol och bad. Våra ungdomsresor och studentresor till Ayia Napa är fullspäckade med aktiviteter som partybåt, bungy jump, barrundor, poolparty, temakvällar, bartenderutbildning med mera. Charter till Ayia Napa är något som har vuxit tack vare Ayia Napas enastående party- och nattliv.

Billiga resor Ayia Napa

Hos Nordic Invasion finner du alltid prisvärda och billiga resor till Ayia Napa. Billigaste resorna till Ayia Napa är i början av maj månad. Priserna på plats i Ayia Napa är generellt lägre jämfört med Sverige. Nordic Invasions exklusiva VIP-band med dess kraftiga rabatter bidrar i sin tur till att priserna på plats blir märkbart lägre. Ayia Napas billiga priser i butiker och restauranger tillsammans med alla de upplevelser som sker under veckan – gör att de flesta väljer att avstå från All Inclusive.

Oavsett om du är ute efter en händelserik ungdomsresa och studentresa eller en desto lugnare mer avslappnad resa så kommer Ayia Napa inte att göra dig besviken med dess höga medeltemperatur, paradisstränder, havsgrottor och ett nattliv i toppklass.

Läs mer om Ayia Napa här

Hotell

Pambos Napa Rocks Ayia Napa
Pambos Napa Rocks Ayia Napa
Hotell Pambos Napa Rocks är ett av de populäraste och livligaste ungdomshotellen mitt i centrum med närhet till nattklubbar och restauranger. Här bor du i händelsernas centrum med Ayia Napas pulserande nattliv som närmaste granne.
Hotell Pavlinia Ayia Napa
Hotell Pavlinia Ayia Napa
Välkommen till ett av Ayia Napas populäraste ungdomshotell - Hotell Pavlinia! Pavlinia är med sitt perfekta läge ett omtyckt ungdomshotell med Ayia Napas centrum, nöjesliv och restauranger precis runt hörnet.
Hotell Nicholas Color Ayia Napa
Hotell Nicholas Color Ayia Napa
Varmt välkommen till Nordic Invasions populära All Inclusive-hotell - Hotell Nicholas Color. På detta fantastiska ungdomshotell bor du endast 300 meter från den kilometerlånga stranden Grecian Bay som stoltserar med gyllene sand och medelhavets klaraste badvatten.
Suites by Melpo Ayia Napa
Suites by Melpo Ayia Napa
Varmt välkommen till exklusiva Hotell Melpo Antia i Ayia Napa. Detta fantastiska hotellkomplex ligger endast fem minuters promenad från Grecian Bay-stranden och ett stenkast bort från Ayia Napas omtalade barområdet.
Hotell Tasia Maris Spa Ayia Napa
Hotell Tasia Maris Spa Ayia Napa
Varmt välkomna till enastående Tasia Maris Beach Hotel & Spa i Ayia Napa. Detta exklusiva hotell har ett fantastsikt läge nära det mesta som orten har att erbjuda. På Tasia Maris Beach Hotel & Spa bor...
Hotell Stamatia Ayia Napa
Hotell Stamatia Ayia Napa
Nordic Invasion presenterar stolt omtyckta Hotell Stamatia i Ayia Napa! Detta omutligt populära All Inclusive-hotell erbjuder den perfekta kombinationen av hög standard, fantastiska faciliteter och ett utmärkt läge.