EVENTS AYIA NAPA

Läs mer om våra populäraste aktiviteter i Ayia Napa. Vi arrangerar allt från partybåt och poolparty på dagarna och på kvällstid erbjuder vi våra klassiska barrundor och temakvällar.

Partybåt

Nordic Invasions partybåt som arrangeras tillsammans med Grabbarna Grus i Ayia Napa är en fantastisk upplevelse ute till havs med sol, bad, tävlingar och massa party. DJ:n spelar sommarens absolut hetaste låtar och dansgolvet kokar.  På partybåten i Ayia Napa serveras det en BBQ-buffe som ingår i biljetten. Partybåten som är ute till havs i ca: 3,5 timmar brukar ses som den mest uppskattade aktiviteten i Ayia Napa. (Ingår i Stora paketet)

Barrunda

Ett populärt event som erbjuds en gång per vecka där det bjuds specialpriser, spex och sköna aktiviteter på varje bar. (Ingår i Stora paketet)

Poolparty

Alla samlas en eftermiddag för att umgås genom sol bad och festande.
Poolpartyt hör till ett utav Nordic Invasions mest uppskattade event. 3 timmar fri bar inkluderat. (Ingår i Stora paketet)

Strandaktiviteter/Beachvolleybollturneringar

På dagarna ges möjlighet att delta på olika strandaktiviteter som beachvolleyboll och beachfotboll. Härliga turneringar anordnas  där det vinnande laget belönas med sköna priser. (Ingår i Lilla paketet)

Temakvällar

Event med ett genomgående tema och utklädnad. Sker en gång per vecka och kan vara allt ifrån white sensation till krigstema. (Ingår i Lilla paketet)

Vattenland

En eftermiddag med sol, bad och vattenattraktioner på Cyperns största vattenland. Vattenparken erbjuder allt från mindre vattenattraktioner till gigantiska ruschkanor. (Rabatterat pris med Nordic Invasions VIP-band)

VIP-band

Det är något helt unikt och exklusivt utformat för resenärer från Nordic Invasion. Genom förhandlingar med lokala affärsverksamheter, restauranger, barer och nattklubbar har vi lyckats få in massor med extra värde till ett lågt pris. I VIP-bandet ingår det bland annat fri entré samt rabatterade barpriser på de flesta barer och nattklubbar vi besöker! Med bandet får man även rabatterade events på plats så som partybåt och barrundor! VIP-bandet är inte bara något som gör din resa roligare utan även billigare!

Med VIP-bandet i Ayia Napa får du:

  • 2 för 1 i baren på Grabbarna Grus
  • Fri entré på Blue Moon Bar
  • 2 för 1 i baren på Blue Moon Bar
  • Rabatt på restauranger så som Nikitas, Paulas, Café del Mar m.m
  • Exklusiva erbjudanden i bar och på aktiviteter på Café del Mar
  • 10 - 40 % Rabatt på event och eventpaket
  • Event exklusivt för Nordic Invasion VIP-gäster


VIP-bandet ger en i genomsnitt 1500 SEK billigare resa väl på plats

Klicka här för att läsa mer om Ayia Napa