Skip to main content

Grabbarna Grus Ayia Napa

Grabbarna Grus är en av Ayia Napas absolut populäraste barer. Som skandinavisk ungdom på charter i Ayia Napa är ett besök på Grabbarna Grus Bar ett måste. Den häftiga inredningen på Grabbarna Grus i Ayia Napa är inspirerad av den tecknade serien flintstone. Det öppna taket som gör att man festar under bar himmel förmedlar en härlig frihets- och utomlandskänsla. Grabbarna Grus öppnar upp sina portar kl. 19:00 varje kväll och håller öppet fram till kl. 02:00. Grabbarna Grus är ett namn som spridit sig över hela världen och har blivit en samlingspunkt för skandinaviska ungdomar oavsett vilken ort man befinner sig på. Under högsäsongen kan trycker på Grabbarna Grus Ayia Napa vara otroligt högt men risken för att behöva vänta på sin beställning i baren är minimal.

Grabbarna Grus är den absolut populäraste skandinaviska baren i Ayia Napa. Grabbarna Grus arrangerar varje vecka en rad populära event. Dessa event är ett måste under en semester i partymeckat Ayia Napa. Samtliga event som arrangeras av Grabbarna Grus är noga utvalda för att ge dig som resenär den absolut bästa upplevelsen under din semester i Ayia Napa.

Grabbarna Grus Partybåt

Partybåten i Ayia Napa hör till veckans absoluta höjdpunkter. TIllsammans med 100-tals skandinaviska ungdommar beger man sig ut 3,5 timmar på det kristallblåa medelhavet. Partybåten i Ayia Napa är en stor trevåningsbåt med både dansgolv, bar, hopptorn och soldäck. Mat ingår i priset och serveras direkt efter båten lämnar hamnen. Under eventet arrangeras det lekar och tävlingar med fina priser i potten. I högtalarna spelas det musik av Djs från de populäraste nattklubbarna i Ayia Napa som bidrar till den härliga stämningen ombord. Båten stannar vid flera tillfällen för badstopp så att man kan svalka sig i det kristallblåa medelhavet.

Grabbarna Grus Poolparty

Poolparty är ett måste på charterresan i Ayia Napa. Poolpartyt i Ayia Napa arrangeras flera gånger i veckan Hotell Pambos Napa Rocks. Detta är ett av Ayia Napas största hotell. Det gigantiska poolområdet med tillhörande scen rymmer över 1000 personer. På poolpartyt arrangeras det flertalet tävlingar och lekar som gör poolpartyt till ett riktigt roligt event som uppskattas av såväl deltagare som arrangörer. På poolpartyt ingår det alltid 3 timmar fri bar och en BBQ-buffe som gör att man varken behöver gå därifrån törstig eller hungrig.

Grabbarna Grus Barrunda

Den största och populäraste barrundan för skandinaver i Ayia Napa startar på Grabbarna Grus och avslutas 3 timmar senare återigen på den världskända baren Grabbarna Grus. På barrundan bjuds det gratis shots på varje bar, arrangerar roliga leker och spännande tävlingar och utmaningar. Alla som är med på eventet får en T-shirt som bidrar till en härlig gemenskap under eventet men också fungerar som souvnir att ta med sig hem. På barrundan besöker man vanligtvis 5-6 olika barer och klubbar. Samtliga barer och nattklubbar som besöks under barrundan är på abonnerade för dem som är med på eventet. 

  • Klarna logo
  • Vi ställer resegaranti hos Kammarkollegiet
  • UC logo