Skip to main content

Bargata Ayia Napa

Ayia Napas stora utbud av bar och nattklubbar är något som lockar turister från hela världen. Det som gör orten till ett unikt partyparadis är att det inte finns en eller två specifika bargator utan ett stort bar- och nattklubbsområde som levererar fest och gör nattlivet komplett. I den skandinaviska delen av Ayia Napa finner du Nordic Invasions största samarbetspartners, Blue Moon Bar, Grabbarna Grus och Aqua Club. Ett stenkast från det skandinaviska området så har man möjlighet att träffa och festa med människor från världens alla hörn. Bar- och nattklubbutbudet i Ayia Napa är gigantiskt. Här kan du uppleva allt från livemusik på en härlig bar till att släppa loss på någon av ortens alla hiphopklubbar. Kvällen börjar oftast på Grabbarna Grus som alltid bjuder på fest och en galen stämning innan man fortsätter till Blue Moon Bar där festen fortsätter och pågår natten lång för alla skandinaver. Har du fortfarande inte fått nog av utelivet kan du fortsätta festen på den mer internationella klubben, Aqua Club, som har öppet till kl 09:00 på morgonen. Grabbarna och Blue Moon lockar enbart skandinaver medan Aqua har blandade gäster från hela Europa. Alla som bokar sin festresa med Nordic Invasions och väljer till vårt VIP-band har givetvis fri entré på Grabbarna Grus, Blue Moon och Aqua Club.

Grabbarna Grus Bar
Grabbarna Grus Ayia Napa är en av ortens absolut populäraste barer. Som skandinavisk ungdom på semester i Ayia Napa är ett besök på Grabbarna Grus Bar en stark rekommendation. Grabbarna Grus häftiga inredning är inspirerad av flintstone och med det öppna taket förmedlas en härlig “utomlandskänsla”.  Baren öppnar redan kl. 19:00 och festligheterna håller i sig fram till 02:00. Grabbarna Grus är ett namn som spridit sig över hela världen och har blivit en samlingspunkt för skandinaviska ungdomar oavsett vilken ort man befinner sig på. Under högsäsongen kan trycker på Grabbarna Grus Ayia Napa vara otroligt högt men risken för att behöva vänta på sin beställning i baren är minimal.

Blue Moon Bar
Blue Moon Bar i Ayia Napa är den största och populäraste nattklubben bland skandinaviska ungdomar.  När klockan närmar sig 02:00 så är det dags att bege sig till den berömda skandinaviska nattklubben Blue Moon Bar som ligger endast ett stenkast från Grabbarna Grus Bar. Blue Moon Bar erbjuder en magisk stämning, schyssta drinkar och fantastisk musik. Blue Moon Bar i Ayia Napa stoltserar med flertalet UV-lampor och ett ultimat ljudsystem vilket bidrar till en riktig skön atmosfär.  Blue Moon har ett stort dansgolv som fylls med danssugna skandinaver varje kväll.  Klubben är utrustad med tre barer vilket likt Grabbarna Grus underlättar då man slipper köa någon längre tid för sina drinkar. Skandinavisk personal är en självklarhet även här. Varje vecka arrangerar Blue Moon Bar ett omtalat Full Moon Party. Full Moon Party är från början en världskänd fest som hålls i Thailand men som nu spridit sig till världens alla hörn. Inne på klubben sker ansikts- och kroppsmålningar i alla UV-färger och drinkarna serveras i  de omtalade bucketsen.

Aqua Club
Aqua Club är nattklubben för dem som vill förlänga utgången efter att Blue Moon Bar stängt. Klubbens smått otroliga öppettider är 03:00 - 09:00  vilket gör att man har möjligheten att festa till soluppgången. Aqua Club ligger i källaren på ett av våra absolut populäraste hotell, Hotell Pambos Napa Rocks. Det centrala läget och härliga stämningen har bidragit till att Aqua Club blivit ortens officiella efterfest-klubb för alla turister och workers  i Ayia Napa. Klubben har en kapacitet för 700 personer, dessutom har Aqua Club en egen inomhuspool. På Aqua Club träffas en blandning av ungdomar från hela världen som samlas för att festa natten lång.

Nordic Invasion-trailer
Se hur det är att resa med Sveriges största arrangör av ungdomsresor till Ayia Napa.

  • Klarna logo
  • Vi ställer resegaranti hos Kammarkollegiet
  • UC logo