Hotell Rose Garden Alanya (Hotellklass: 2+ stjärnor)

Hotell Rose Garden är klassiskt och enkelt inrett och passar ungdomar i alla åldrar.. Hotellet har en mindre reception med bar där du kan njuta av uppfriskande drycker under hela dagen. En gång i veckan under högsäsong anordnas underhållning som liveband och karaokekvällar.

Villa Rose Garden är beläget i utkanten av Alanya. Det trevliga poolområdet är den naturliga samlingspunkten och består av flera pooler, vattenrutschkanor, poolbar, solstolar och parasoll. Hotellet har även en bar och en à la carte-restaurang. Några kvällar i veckan under högsäsong anordnar hotellet kvällsunderhållning. Hamam och behandlingar erbjuds mot kostnad.

Rummen på Hotell Villa Rose Garden i Alanya är enkelt inredda med plats för 3-4 personer. Samtliga lägenheter har klinkergolv, telefon och tv. Enkel köksutrustning med kokplatta, vattenkokare och litet kylskåp. Luftkonditionering i sovrum och kassafack (mot avgift). Badrum med WC och dush. 

Totalt 54 lägenheter på två byggnader. WiFi i receptionen (mot avgift). Gratis badbuss till och från den berömda Kleopatrastranden, på badbussen tar man betalt för avgiften på  solstolarna.

Hotellinformation

Avstånd till strand 1500 m
Avstånd till bargata 500 m
Balkong Ja
Air conditioning Avgift
Pool Ja
WiFi Avgift
Bar Ja
Restaurang Ja
Kassaskåp Ja
Bemannad reception 24/7 Ja
Hiss Ja
TV Ja