Skip to main content

Studentresa

Studentresan 2021

Här finner du allt du behöver veta om din studentresa!

Vart ska man åka på studentresan?
De absolut populäraste orterna för studentresa är Ayia Napa, Magaluf, Rhodos och Sunny Beach. Dessa solsäkra pärlor vid Medelhavet erbjuder en kombination av fina stränder och magiskt uteliv.

Ayia Napa stoltserar med sagolika stränder och en vacker natur. Detta kombinerat med ett världsberömt uteliv med över 300 barer och nattklubbar finns där något för alla.
Läs mer om Ayia Napa här >>

Magaluf har sedan många år varit ett festmetropol för skandinaver i alla dess åldrar. Långa sandstränder och ett enastående nattliv med såväl små barer som enorma internationella klubbar gör att Magaluf årligen besöks av tusentals studenter.
Läs mer om Magaluf här >>

Rhodos är mångas favorit i Medelhavet, och för Nordic Invasion är Rhodos ett nytillskott som satt sig på kartan de senaste åren. Rhodos är en toppdestination med allt från en magisk bargata och härlig strand till gamla stan och dess fantastiska historia.
Läs mer om Rhodos här >>

Sunny Beach är återigen påväg att växa till en av Europas absolut populäraste resemål för skandinaviska ungdomar. Här finns allt man kan önska sig för en lyckad student- eller ungdomsresa. Det största dragplåstret utöver havet och dess utmärkta stränder är Sunny Beachs omtalade uteliv.
Läs mer om Sunny Beach här >>

Nordic Invasions studentresor 
Nordic Invasion har valt att specialisera sig på studentresor och ungdomsresor. Nordic Invasion utvecklar varje år konceptet för kontinuerligt anpassa oss efter vad just studenterna efterfrågar. 

Nordic Invasions studentresor är mycket mer än hotell, flyg och transfer. Det är events, upplevelser och en gemenskap som inte går att beskriva med ord. Vid ankomst är hela veckan planerad – med vilka event som kommer att erbjudas dag för dag. På orterna arrangeras det dagsevent som poolparty, partybåt, strandaktiviteter, eller besök på vattenland. Kvällstid arrangerar vi bland annat omtyckta förfester, barrundor och temakvällar. Allt för att erbjuda den optimala studentresan!

Erbjudanden för er studentresa 2021
Vill du ta del av ett exklusivt studentresa-erbjudande? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med ett rabatterat reseförslag innan öppning av studentresa 2021. Intresseanmälan är inte bindande.

Obligatorisk uppgift saknas

*
*

Boende

*

Kontaktperson

*
*
*

Övrigt

this is a picture of the number 3this is a picture of the number 8this is a picture of the number 6this is a picture of the number 5

Fyll i denna kod. Detta används för att kontrollera att det inte är en dator som fyller i formulär automatiskt.

 Du måste ge ditt samtycke till dataskyddspolicyn!

Intresseanmälan studentresan 2021

Vill du ta del av ett exklusivt studentresa-erbjudande? Fyll i formuläret så återkommer vi med ett rabatterat reseförslag innan öppning av studentresa 2021. Intresseanmälan är självklart inte bindande.

  • Klarna logo
  • Vi ställer resegaranti hos Kammarkollegiet
  • UC logo