Studentresa

Studentresan 2018 & 2019

Här finner du allt du behöver veta om din studentresa!

Vart skall man åka på studentresan?
De absolut populäraste orterna för studentresa är Ayia Napa, Magaluf och Rhodos. Dessa solsäkra pärlor vid medhalvet erbjuder en kombination av fina stränder och magiskt uteliv.

Ayia Napa stoltserar med sagolika stränder och en vacker natur. Detta kombinerat med ett världskänt uteliv med över 300 barer och nattklubbar finns där något för alla.
Läs mer om Ayia Napa HÄR.

Magaluf har sedan många år varit ett festmetropol för skandinaver i alla dess åldrar. Långa sandstränder och ett enastående nattliv med såväl små barer som enorma internationella klubbar gör att Magaluf årligen besöks av tusentals studenter.
Läs mer om Magaluf HÄR. 

Rhodos är ett nytillskott som satt sig på kortan senaste åren. En fantastisk destination med allt från en magisk bargata och härlig strand till gamla stan och dess fantastiska historia.
Läs mer om Rhodos HÄR.

Nordic Invasions studentresor 
Nordic Invasion har valt att specialisera sig på studentresor och ungdomsresor. Nordic Invasion utvecklar varje år konceptet för kontinuerligt anpassa oss efter vad just studenterna efterfrågar.

Nordic Invasions studentresor är mycket mer än hotell, flyg och transfer. Det är events, upplevelser och en gemenskap som inte går att beskriva med ord. Vid ankomst, så är hela veckan planerad – med vilka event som kommer att erbjudas dag för dag. På orterna arrangeras det dagsevent som poolparty, partybåt, strandaktiviteter, besök på vattenland. På kvällstid arrangerar vi bland annat de omtyckta förfester, barrundor och temakvällarna. Allt för att erbjuda den optimala studentresan. 

Erbjudanden studentresa 2019
Vill du ta del av ett exklusivt studentresa-erbjudande? Fyll i formuläret HÄR så återkommer vi med ett rabatterat reseförslag innan öppning av studentresa 2019. Intresseanmälan är inte bindande.

Intresseanmälan studentresan 2019

Vill du ta del av ett exklusivt studentresa-erbjudande? Fyll i formuläret så återkommer vi med ett rabatterat reseförslag innan öppning av studentresa 2019. Intresseanmälan är inte bindande.

*
*

Boende

*

Kontaktperson

*
*
*

Övrigt

this is a picture of the number 5this is a picture of the number 1this is a picture of the number 8this is a picture of the number 8

Fyll i denna kod. Detta används för att kontrollera att det inte är en dator som fyller i formulär automatiskt.

 Du måste ge ditt samtycke till dataskyddspolicyn!