Trygghet och säkerhet

Hur arbetar vi med Trygghet och Säkerhet?

 

 • Reseledare tillgängliga 24/7
 • Alltid svenska reseledare
 • Informationsmöte på plats
 • Noggrant utvalda hotell
 • Nära samarbeten med klubbar & barer
 • Resegaranti ställd till Kammarkollegiet  Nordic Invasion är en idé som bygger på att ungdomar reser iväg och har kul. Fest, aktiviteter, sol & bad, är receptet för detta. Det medför att många ungdomar dricker alkohol på nattklubbar, barer m.m.
  För både våra resenärer och deras föräldrar så är trygghet & säkerhet en viktig fråga. Vår affärsidé kretsar kring resor, upplevelser och fest för ungdomar. Det ställer höga krav på oss som researrangör för att inte bara göra upplevelsen rolig, bekväm och minnesvärd utan även trygg.
  Vi kommer exempelvis vid ankomst att ha en genomgång om säkerhet och trygghet följt av utdelning av våra och hotellens regler i pappersform. Vi informerar tydligt om ordningsregler, lagar och lokala föreskrifter. Om en resenär beter sig illa mot andra resenärer eller bryter mot ovan nämnda regler kan vi på Nordic Invasion häva avtalet gentemot resenären. Med andra ord så accepterar vi inte bråk och stök utan ser till att studentresan blir ett bra avslut på gymnasietiden!


  Våra guider finns med när våra resenärer ankommer till resmålet och är sedan med under hela veckan på alla aktiviteter tills att resenärerna slutligen lämnar resmålet för hemfärd till Sverige. Guiderna finns tillgängliga dygnet runt och kan alltid kontaktas på telefon av resenären och anhöriga vilket gör att man helt enkelt koncentrera sig på en enda sak – att skapa oförglömliga minnen!
   

  Guider tillgängliga dygnet runt

  Våra guider kan du vända dig till om du har frågor eller behöver hjälp med något. De leder aktiviteterna och finns tillhands om något skulle hända. Med nåbara guider 24/7 så vill vi att våra resenärer och deras anhöriga ska känna sig trygga i vetskapen att de kan ringa oss ifall något händer.

  Kontakta oss så ger vi ut telefonnummer till guiderna som är på plats på det aktuella resmålet.

  Har du några frågor angående guiderna, säkerheten eller liknande så läs mer om våra guider eller hör av dig till oss på info@nordicinvasion.se

  Läs mer om våra guider HÄR

  Bra läge på hotellen

  Alla våra hotell ligger på behagligt gångavstånd från restauranger och nattklubbarna. Detta betyder att du som resenär kan känna dig trygg när du går hem på kvällen. Ingen ska behöva vara orolig, därför följer gärna guiderna resenärerna hem på kvällen.

  Statlig resegaranti

  Nordic Invasion innehar statlig resegaranti ställd hos Kammarkollegiet. Detta skyddar dig som resenär mot eventuell konkurs. Med resegarantin är resenären garanterad att få genomföra resan. Det betyder att du kan känna dig trygg att åka med oss på Nordic Invasion.