Lediga tjänster

Vi erbjuder i dagsläget flera tjänster som även går att kombineras. 

Ambassadör

För dig som går i tvåan eller trean på gymnasiet. Har du ett stort kontaktnät på ditt gymnasium och stad kan detta vara något för dig. Du agerar som kontaktperson för din klass/skola/stad. Som belöning för ditt nerlagda arbete får du ersättning enligt överenskommelse. Vid ansökan som ambassadör är det inte obligatoriskt med bifogat CV. Skriv en kort text om dig själv, vilken skola du går på och varför du skulle passa som representant för din skola.

Säljansvarig

Utmärkande, utåtriktade och drivna personer med stort kontaktnät. Viktigt att inte ha några problem med att ta kontakt med nya människor eller prata inför  grupper. B-körkort är ett plus och har du kontakter med många från årskurs två och tre är det även ett stort plus.  Du som säljansvarig  kommer att planera in möten på skolor med elevrådsrepresentanter samt eventuellt hålla presentationer inför klasser och grupper. En annan del av jobbet är att kontinuerligt besvara frågor och reda ut eventuella frågetecken på de skolor som du har marknadsfört resan på. De personer som har visat framförfötterna som säljansvarig utses ofta som guider/reseledare.

Guide

Då följer man med på resan och är ansvarig för resenärerna. Som reseledare är man med på alla aktiviteter och är kort och gott både ledare av olika evenemang på dagar och kvällar samt den som resenären kan vända sig till om de har problem eller funderingar. Du ska vara en trevlig, social och lättsam person som är serviceinriktad, ansvarsfull och organisatorisk. Du kommer att leda diverse aktiviteter och utflykter och vara med på upphämtning och avlämning på flygplatser för att ge våra resenärer bästa möjliga service under hela sin vistelse på resmålet. Vi är inte vilket charterbolag som helst där resenärer inte ser röken av en reseledare på hela veckan, hos oss är man som reseledare kontinuerligt närvarande och hjälpsam mot resenärerna. Om du tidigare varit säljansvarig eller ambassadör så ökar dina chanser att få jobba som reseledare hos oss..Majoriteten av Nordic Invasions guider har genomgått en guideutbildning hos Utopia Guideschool vilket stärker dina chanser att bli en del av Nordic Invasion.

Blogg/Sociala medier

Är du en inflytelserik person och kan nå ut till ett stort antal människor genom egna kanaler som t.ex. blogg eller sociala medier? Då kan detta vara något för dig! Som partner för Nordic Invasion marknadsför du våra resor genom att sprida ordet vidare via dina medier. Lön utgår efter hur många som du når ut till genom dina kanaler. De mest engagerade med rätt kanaler ges möjlighet att följa med på resorna under sommaren och skriva om livet på Magaluf, Rhodos och/eller Ayia Napa mot ytterligare ersättning. Ej obligatoriskt med bifogat CV.

Bartender

Vill du utbilda dig till bartender? 
Vi har i samarbete med medlehavts populäraste barskola, Scandinavian Bar Academy, ett erbjudande som ger dig chansen att utbilda dig till bartender i fantastiska Ayia Napa. 
Tre veckors utbildning med boende, kursmaterial och garanterat jobb direkt efter avklarad kurs. 
Ange koden "NORDICINVASION" vid bokning för att få hela 1000 kr rabatt. 

Boka din bartenderutbildning utomlands här!

*
*
*
*
*
this is a picture of the number 1this is a picture of the number 6this is a picture of the number 4this is a picture of the number 4

Fyll i denna kod. Detta används för att kontrollera att det inte är en dator som fyller i formulär automatiskt.