Lediga tjänster

Vi erbjuder i dagsläget 3 typer av positioner som även går att kombineras

Ambassadör

För dig som går i tvåan eller trean på gymnasiet. Har du stort kontaktnät i ditt egna gymnasium så kan detta vara något för dig. Du agerar då som kontaktperson för din klass/skola. Som belöning för ditt nerlagda arbete får du din resa billigare alternativt helt gratis. Vid ansökan som ambassadör är det inte obligatoriskt med bifogat CV, skriv en kort text om dig själv, vilken skola du går på och varför du skulle passa som representant för din skola.

Säljansvarig

Utmärkande, utåtriktade och drivna personer med stort kontaktnät. Viktigt att inte ha några problem med att ta kontakt med nya människor eller prata inför  grupper. B-körkort är ett plus och har du kontakter med många från årskurs två och tre är det även ett stort plus.  Du som säljansvarig  kommer att planera in möten på skolor med elevrådsrepresentanter samt eventuellt hålla presentationer inför klasser och grupper. En annan del av jobbet är att kontinuerligt besvara frågor och reda ut eventuella frågetecken på de skolor som du har marknadsfört resan på. De personer som har visat framförfötterna som säljansvarig utses ofta som guider/reseledare.

Guide

Då följer man med på resan och är ansvarig för resenärerna. Som reseledare är man med på alla aktiviteter och är kort och gott både ledare av olika evenemang på dagar och kvällar samt den som resenären kan vända sig till om de har problem eller funderingar. Du ska vara en trevlig, social och lättsam person som är serviceinriktad, ansvarsfull och organisatorisk. Du kommer att leda diverse aktiviteter och utflykter och vara med på upphämtning och avlämning på flygplatser för att ge våra resenärer bästa möjliga service under hela sin vistelse på resmålet. Vi är inte vilket charterbolag som helst där resenärer inte ser röken av en reseledare på hela veckan, hos oss är man som reseledare kontinuerligt närvarande och hjälpsam mot resenärerna. Om du tidigare varit säljansvarig eller ambassadör så ökar dina chanser att få jobba som reseledare hos oss..

*
*
*
*
*
this is a picture of the number 8this is a picture of the number 4this is a picture of the number 2this is a picture of the number 1

Fyll i denna kod. Detta används för att kontrollera att det inte är en dator som fyller i formulär automatiskt.