Om oss

Nordic Invasion är en svensk researrangör som sedan år 2011 arrangerar ungdomsresor till Magaluf, Rhodos och Ayia Napa. Vi är för närvarande det enda svenska företaget som arrangerar paketresor anpassade för ungdomar till Magaluf, Rhodos och Ayia Napa. Att vi är en svensk researrangör innebär trygghet för resenären, både inför resan och under resans genomförande. Vi har enbart svenska reseledare vilket underlättar kommunikationen med resenären och dess anhöriga, vilket kan vara betydande om något skulle hända. Nordic Invasion kan med sin långa erfarenhet inom ungdomscharter garantera en hög kvalité på såväl säkerhet, trygghet som guider och hotell. Vi som arrangör ställer extremt höga krav på oss själva och strävar alltid efter att du som resenär ska få en semester som motsvarar dina förväntningar och mer därtill. Trygghet och säkerhet för resenär och deras föräldrar är högsta prioritet för oss på Nordic Invasion. Vi erbjuder paketresor för kompisgänget, klassen eller skolan – som kombinerar nöje, kultur och gemenskap. Med våra guider tillgängliga 24 timmar om dygnet på plats som ordnar allt kan du som resenär hos oss slappna av och njuta så mycket som möjligt.

Nordic Invasion ställer enligt svensk lag resegaranti till Kammarkollegiet. Nordic Invasion ägs av Nordic Invasion AB (org. 556837-0752), som är ett delägt svenskt aktiebolag.

Mission

Nordic Invasion ska som researrangör distribuera ungdomar ett förstklassigt reseupplägg och alltid vara fysiskt närvarande på varje resedestination för att på ett professionellt sätt upprätthålla resenärernas trivsel. Genom jämställdhet, diversifiering och respekt för sina anställda ska Nordic Invasion stimulera intern kreativitet inom företaget för att därigenom ideligen utveckla sin tjänst och alltid ligga i framkant för att levererar den bästa utlandsvistelsen för ungdomar.

Vision

Nordic Invasion ska utvecklas och bli den mest framgångsrika och största  researrangören i världen som inriktar sig mot ungdomar för ett ge en förstklassig och överlägsen utlandsupplevelse.
 

Omdömen

Sedan starten år 2011 så har vi haft många nöjda resenärer. Läs gärna recensioner från tidigare resenärer här

Intyg

Efter flera år i branshcen har Nordic Invasion erhållit nedanstående certifikat

 

Läs mer om